Koleksi Baju Kurung Chiffon Manik dengan siap lining . HARGA TERBAIK!!!

HARGA YANG DISHORKAN OLEH BUTIK PAKAIAN RM260 TETAPI KAMI JUAL ONLINE RM179 SHJ. WARGA KL BOLEH CUBA BAJU DI BALLEYRINA GALLERY , TAMAN TUN DR ISMAIL . SILA BUAT TEMUJANJI DI BALLEYRINA.COM .

Thursday, 12 January 2012

Filem "The Red Kebaya" meningkatkan Industri Pakaian tradisi Kebaya

The Red Kebaya menjadi tajuk dan tema pilihan Bloger & Jurugambar

Semenjak sebuah filem The Red Kebaya diterbitkan pada tahun 2006 yang dibintangi oleh Vanida Imran.  Red kebaya telah menjadi tema pilihan oleh penganjur dan jurugambar untuk berkarya. " Photoshoot Red Kebaya " adalah satu tajuk wajib bagi setiap jurugambar dan butik pengantin.Borong Kebaya di Rina N Redkebaya @ RM 45 spg

Blog Red Kebaya " www.redkebaya.com " dan Balleyrina Gallery bekerjasama dengan  untuk mengiklan dan memasarkan Kain Pasang & Kebaya . Rina N Red Kebaya Berharap mendapat sambutan peminat Kebaya Pasang dan Kebaya Nyonya.

Sasaran utama kami adalah wanita yang ingin menonjolkan kecantikannya dengan memakainya pakaian tradisi " Kebaya ". Siapa yang tidak suka kebaya, tidak kira Perempuan dan Lelaki mesti gemarkan kebaya.

Kebaya Nyonya biasanya dipakai Singkat dan ketat mengikut susuk tubuh si gadis & wanita  yang memakainya. Lentuk tubuh si Gadis Kebaya ketika berjalan menyerlahkan keayuan dan nampak seksi dimata lelaki.


--- > BaLLeYRiNa GaLLeRy's photostream

No comments:

Post a Comment